•  Bert Plantagie
•  Jori
•  Karat
•  Leolux
•  Linteloo
•  MDF Italia
•  Minotti
•  Rolf Benz
•  Overige merken
Bestelprocedure bij Tafel.nl o.v. Berden Wonen
 

Offerte Aanvragen:

U kunt via elk product gemakkelijk en snel een scherpe offerte aanvragen. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie met de scherpste prijs welke wij u kunnen aanbieden. U kunt ook eventueel een kijkje nemen in een van onze showrooms voordat u de bestelling definitief plaatst.

LET OP: alle producten worden GRATIS thuisbezorgd.

Telefonische Bestelling:

Het snelste is het voor u, om de tafel naar keuze, telefonisch te bestellen. Ons team van adviseurs is dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur. Via de telefoon kunnen details besproken worden en kan de order geplaatst worden.

Bevestigingsmail:
U ontvangt een bevestiging van uw bestelling op het e-mailadres waarmee u ingelogd bent in de Tafel.nl webwinkel.

Betalingsovereenkomst:
Met het invullen en verzenden van het bestelformulier, verplicht de koper van de aangekochte producten zich tot het betalen van de vastgestelde prijs.

Totstandkoming koopovereenkomst:
Een koopovereenkomst komt tot stand na ontvangst van een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling wordt te kennen gegeven dat wordt ingestemd met de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden.

Levering en facturering:
Bestellingen welke direct betaald zijn en waarvan de voorraad toereikend is worden binnen 10 werkdagen verzonden of bezorgd, mits op voorraad!
Bij kleine tafels geldt: Indien de te leveren artikelen op het afleveradres niet in ontvangst genomen kunnen worden, zal TNT Post de volgende dag de bestelling wederom aanbieden. Mocht er dan weer niemand aanwezig zijn, kan de bestelling, in overleg, afgehaald worden bij de dichtsbijzijnde afhaalpunt van TNT Post.
Tafels met een grote omvang worden door onze eigen pakketdienst bezorgd of per expediteur.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een tafel uitverkocht is.
U krijgt dan een e-mail van ons met verdere uitleg over de levertijd van uw bestelling.
Vragen over uw bestelling kunnen telefonisch beantwoord worden, tijdens winkeltijden zijn wij bereikbaar onder telefoonnummer 077-3580668.

Prijzen:
De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW.
Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u altijd een bevestigingsmail met het totale bedrag.