•  Bert Plantagie
•  Jori
•  Karat
•  Leolux
•  Linteloo
•  MDF Italia
•  Minotti
•  Rolf Benz
•  Overige merkenBetalingsmogelijkheden bij Tafel.nl onderdeel van Berden Mode & Wonen


Er zijn diverse betaalmogelijkheden voor het afrekenen van uw nieuwe product.

Vooruitbetalen via factuur
Wanneer u ervoor kiest om vooraf uw bestelling te betalen, dan kunt u de bestelling afronden en ontvangt u van ons een factuur waar onze gegevens op staan met daarop de informatie die u nodig heeft om een bestelling vooruit te betalen.

Betalen bij aflevering aan de chauffeur:
U kunt uiteraard kiezen om pas te betalen bij aflevering van het artikel aan onze chauffeur. Dit kan per pin of contant (via pin alleen bij levering in Nederland of Begië). Als u voor deze methode kiest wordt er vooraf een orderbevestiging naar u verstuurd. Daarbij vragen wij een aanbetaling van slechts 10% vooraf. Na ontvangst van de aanbetaling zal de bestelling verder in gang worden gezet.

Via Creditcard of iDEAL: U kunt veilig en vertrouwd via uw creditcard betalen. Ook kunt u iDEAL gebruiken.

Via iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u internetbankieren gebruikt, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen:
- iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
- iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
- iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
- Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
- Controle en overzicht op de betaling

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Tafel.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Tafel.nl biedt u de grootste collectie design Tafels van Nederland. Wij zijn een officiële merkdealer en onderdeel van Berden Mode en Wonen. Naast deze website hebben wij diverse vestigingen waar u terecht kunt voor een prettige kennismaking met het product naar keuze. Ook kunt u ons altijd bereiken via 077-3580668 voor een goed en eerlijk advies!